A fordított ozmózis (RO)  víztisztító elemeinek minősítései

WHO (Egészségügyi Világszervezet). Genf (2004.): megfogalmazták az "Ivóvíz-minőségi Útmutató" c. határozatot, mely szerint a WHO jóváhagyta a fordított ozmózis technológiát, mint az ivóvíztisztítás egyik lehetséges módját.

NSF International (Nemzetközi Közegészségügyi Alapítvány) világszerte gyártók termékeit minősíti és élelmiszerekre, vízre, levegőre, illetve fogyasztási cikkekre nemzetközi szabványokat határoz meg. Számos fordított ozmózis (RO) elvén működő víztisztító rendszer elemei rendelkeznek NSF minősítéssel (általunk forgalmazott RO víztisztítók esetében: víztartály, membrán szűrő, aktívszén).

WQA (Vízminőségügyi Egyesület, USA) non-profit nemzetközi szervezet, mely a háztartási, kereskedelmi, ipari és városi vízkezelési területen működő cégek termékeit teszteli és szakirányú képzéseket tart, illetve kutatásokat folytat. 

FDA (Élelmiszer és Gyógyszerhatóság, USA) egyike a legrégebbi és legelismertebb amerikai fogyasztóvédelmi szervezeteknek. Célja, hogy megvédje és elősegítse a közegészséget. Felügyeli, hogy a piacon biztonságos, megbízható és hatékony termékek jelenjenek meg, folyamatosan ellenőrzi a forgalomban lévő (élelmiszerek, gyógyszer és étrendkiegészítők, kozmetikumok, kozmetikai és orvosi műszerek, stb.) termékek biztonságát, és segít az embereknek pontos és tudományos alapokon nyugvó információt nyújtani. (Az általunk forgalmazott membrán szűrők és az 1,illetve 5 mikronos polipropilén előszűrő, továbbá a polipropilén szűrőházak megkapták az FDA minősítését.)

CE jelölés használata az Európai Unióban és Magyarországon is azt hivatott jelezni, hogy a termék kielégíti valamennyi rá vonatkozó irányelv követelményeit, a gyártó ezt megfelelő dokumentumokkal igazolni tudja és lefolytatta a megfelelőségi eljárást. A CE jelölés az EFTA piacra is érvényes.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.