Mosógépszűrő


Védi mosógépét és annak fűtőszálát a vízkőtől. Nem lesz szükség a mosáshoz adalékanyagok használatára. Alkalmazásával kevesebb mosószerre lesz szüksége. A mosás hatékonyabbá válik: ruhái tisztábbak lesznek, az öblítő illata intenzívebb lesz 


Zuhanyszűrő


A 2 szűrőtöltetet tartalmazó, eldobható zuhanyszűrőt a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell felszerelni. A szűrőtöltetek a zuhanyszűrőn áthaladó vizet megtisztítják. A klór és származékai 90-95%-át eltávolítja. A készülék kivehető (azaz cserélhető) szűrőbetétet NEM tartalmaz, csak magát a szűrést elvégző tölteteket, így a készülék elhasználódást követően kidobandó.
Praktikus utazáskor, nyaraláskor, hétvégi házakban, továbbá más kis vízfelhasználású helyeken.
A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.

Központi vízlágyító készülék


A vízlágyítók működési elve: az ioncserélős vízlágyítók egy ioncserélő gyanta segítségével a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cserélik. Ezzel a technológiával nem oldatban tartjuk a víz keménységét okozó ásványi sókat, hanem kivesszük a vízből, így semmilyen körülmények között nem tudnak kicsapódni. Így akár 0 keménységű, teljesen lágy vizet is elő lehetne állítani, azonban az ÁNTSZ állásfoglalásának megfelelően a berendezést úgy állítják be a szakembereink, hogy 5 német keménységi foknak megfelelő víz menjen a hálózatba.


Fordított ozmózis víztisztító készülék

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot. A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába.. A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

3 utas csaptelep

Kerámiabetétes, konyhai csaptelep. Alkalmazásával nem kell külön lyukat fúrni a pulton az RO háztartási víztisztító tisztavíz csaptelepénekA meglévő konyhai csaptelep helyére kell felszerelni.

Vastalanító

A vastalanítás a második leggyakrabban alkalmazott vízkezelési és víztisztítási feladat a vízlágyítás után. Magyarországra ugyanis jellemző, hogy a talajban lévő rétegvizek jelentős mennyiségben tartalmaznak vasat. Általában akkor szembesülünk vele, hogy magas a vastartalom a vízben, amikor kútfúrást követően elkészül a vízanalitika, vagy a víz elszíneződését, lerakódásokat veszünk észre  a vízzel érintkező felületeken.  Magasabb koncentráció esetén pedig még kellemetlen fémes ízt is ad a víznek.  

Sokszor úgy tűnhet, hogy a vastalanítás egy könnyű víztisztítási és szűrési feladat, de ez nem mindig van így.

A vastalanító berendezés kiválasztásánál több paramétert is figyelembe kell vennünk:
víz oldott vastartalma (mg/l-ben); kezelendő víz mennyisége (m3/h-ban); más összetevők a vízben (pl.: mangán); oldott oxigén tartalom; víz pH-ja; van-e klór a vízben?

1 megoldás 5 problémára: vas, mangán, ammónia, keménység, szervesanyag eltávolítás
A berendezés alkalmas a vízben lévő mechanikai szennyeződések eltávolítására, az elszíneződések megelőzésére, a kútvíz keménységének eltávolítására - vagyis a vízkőképződés megakadályozására - , továbbá az egyéb szín-és szaganyagok, valamint a zavarosság csökkentésére.
Épületen belüli, ivóvíz és nem ivóvíz célú felhasználáshoz kiváló megoldást nyújtanak vastalanító berendezéseink, melyek feladata a leggyakrabban problémát okozó oldott vas és mangántartalom eltávolítása mellett a kútvíz lágyítása, továbbá az ammónia és szervesanyag tartalom eltávolítása.

Központi Ipari Előszűrők

Központi vízszűrő rendszert a házba bejövő fő vízvezetékre érdemes szerelni. Javasolt a szűrőrendszer elé és után csapot, vagy megkerülő ágat elhelyezni. Így a karbantartása sokkal egyszerűbb és gyorsabb.

2 szűrőtöltetet tartalmaz. Az első megfogja a vízben levő, 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket, csőrendszeri piszkokat (pl. homok, rozsda, stb.) A második antibakteriális hatást gyakorol a vízre. Kiveszi a klór, hipó származékokat. Ezért íztelenít, szagtalanít. Megszünteti a klór okozta haj és bőrproblémákat, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj és egyéb bőrbetegségeket. 

Hálózati vízre és kút vízre egyaránt alkalmas a mechanikus szűrő.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.